Nunnia ja Konnia

Superhauska ja iloa soiva musikaali!

Sensuelli ja räiskyvä yökerholaulajatar Deloris Van Cartier haluaa uralleen nostetta mafiosomiesystävänsä Vincen yökerhossa. Epäonnekseen Deloris sattuu todistamaan tämän tekemän murhan. Suojellakseen Delorista poliisi piilottaa hänet nunnaluostariin. Piilottelu ei kuitenkaan mene ihan putkeen. Nunnaluostari on elänyt omaa suljettua elämäänsä ja yökerhotähti omaansa täysin erilaisissa piireissä.

Pian koko luostari on melkoisessa mylläkässä, kun Deloris ryhtyy uudistamaan nunnakuoron repertuaaria. Eikä aikaakaan kun kuoro alkaa soida aivan uudella tavalla ja aiemmin tyhjät kirkon penkit täyttyä haltioituneista kuulijoista.

Nunnissa ja konnissa on rehevä naisroolien kirjo, joka rakentuu nunnayhteisön persoonallisuuksien ympärille. Esityksen soulista, gospelista ja discosta koostuva musiikkimaailma soi iloa ja elämänvoimaa. 

Perustuu Whoopi Goldbergin tähdittämään elokuvaan.

Ensi-ilta 16.9.2017

Suomennos: Heikki Sankari, Kristiina Vahvaselkä ja Jussi Vahvaselkä •  Ohjaus: Kari Suhonen
Kapellimestari: Sami Ruutiainen • Koreografia: Elina Turpeinen •  Lavastus: Riitta Huttunen
Puvustus: Taina Peltomäki

 

Sävellys: Alan Menken • Sanoitus: Glenn Slater
Käsikirjoitus: Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner
Lisämateriaali: Douglas Carter Beane.
Perustuu Joseph Howardin kirjoittamaan Touchtone Motion Picturen elokuvaan ”Sister Act”. Esitetään Music Theatre Internationalin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.
Orkesterisovitus: Doug Besterman • Vokaalisovitukset: Michael Kosarin Broadwaylle tuottanut Whoopy Goldberg & Stage Entertainment yhteistyössä The Shubert Organization ja Disney Theatrical Productions kanssa.