Blogikisa varkautelaisille nuorille

Varkauden Teatteri käynnisti Teatterin TähtiBloggari -kisan. Kutsu oli avoin kaikille varkautelaisille nuorille, esim. Varkauden kaupungin yläasteiden, lukion, Savon ammatti- ja aikuisopiston sekä Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijoille.
Kisaan saimme mukaan neljä lahjakasta nuorta naista, joiden sielussa palaa teatterin liekki.

Blogikirjoitukset

Tähtibloggari Helmiina
Tähtibloggari Jenna
Tähtibloggari Maria
Tähtibloggari Sophia

Lue blogitekstit yllä olevista linkeistä.
HUOM! Vain kommentoimalla haluamiesi sivujen kommenttikenttään osallistut teatterilippujen arvontaan! Ja tyttöjen tekstejä kannattaa jakaa <3

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi nimet julkaistaan teatterin sosiaalisen median kanavissa.
 

Kilpailun tiedot

Kisa on kolmevaiheinen:

  1. Kutsumme kaikki kisasta kiinnostuneet kuuntelemaan teatterille maanantaina 18.9.2017 klo 18 alkaen Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi -näytelmän lukuharjoituksen. Samalla pääset liittymään Teatterin TähtiBloggari WhatsApp –ryhmään, jonka kautta tiedotamme. Sitä kautta on helpoin olla meihin yhteydessä.
    Kaikilla on kolme päivää aikaa kirjoittaa noin 200-300 sanaa pitkä kertomus kokemastaan ja näkemästään. Kisaajat kirjoittavat joko omalla nimellään tai keksimällään nimimerkillä. Kukin osallistuja lähettää tekstinsä osoitteeseen sari.kaurola@varkaudenteatteri.fi. Sari laittaa tekstit Teatterin Tähtibloggari –sivulle.
  2. Puolivälin blogi. Kisaajat pääsevät katsomaan harjoituksia. Heidän tehtävä on kirjoittaa noin 200-300 sanaa pitkä kertomus kokemastaan ja näkemästään seuraavaan sunnuntai-iltaan mennessä.
  3. Kutsumme kisaajat näytelmän ”surevien omaisten näytökseen” ensi-iltaviikon torstai-iltana  16.11.2017 klo 19 katsomaan melkein valmiin näytelmän.
    Myös tästä kisaajat kirjoittavat seuraavaan sunnuntai-iltaan mennessä noin 200-300 sanaa pitkän näytelmäarvion.
    Arviossa lukijoille on tarkoitus avata pienesti näytelmän kulkua, mutta se ei saa paljastaa koko juonen kulkua. Siinä havainnoidaan ohjausta, näyttelijöiden suorituksia, puvustusta sekä lavastusta - ehkä myös valoja, ääniä ja kampauksia.

Käynnissä on kaikille avoin äänestys teatterin nettisivuilla. Kilpailun osallistujilla on oikeus mainostaa ja aktivoida ystäviään äänestämään itseään. Äänestysaika umpeutuu 7.12.2017.

Äänestäneiden kesken arvotaan liput kahdelle Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi -näytelmän valitsemaansa näytökseen.

Teatterin TähtiBloggaariksi kruunattava henkilö saa omakseen laadukkaan tabletin. Tabletilla hän voi kirjoittaa ja kuvittaa blogeja asioista, joihin hän käy näytäntökauden aikana Varkauden Teatterissa tutustumassa. Blogaaja on näytäntökauden aikana tervetullut tekemään juttuja teatterille niin paljon kuin hänen oma intonsa ja aikansa antaa periksi. Aiheiden valinnasta ja tekoajankohdasta sovitaan yhdessä teatterin kanssa.

Voittajasta tehdään henkilöhaastattelu Varkauden Teatterin nettisivuille. Lisäksi Teatterin tähtiblogaaja saa kutsun kuluvan näytäntökauden kaikkiin Varkauden Teatterin ensi-iltoihin. Hän voi aina ottaa myös ystävänsä mukaan.
Myös kolme muuta kilpailijaa palkitaan pienellä lahjalla. Tarkoitus on luoda kisasta vuosittain toistuva perinne. Eli joka vuosi on jaossa laadukas tabletti ja upea mahdollisuus päästä teatterin sisäpiiriläiseksi!