Oletko vailla työ- tai opiskelupaikkaa? 18-29 -vuotias?
Tule tekemään teatteriesitys. Tenho -toiminta jatkuu keväällä 2016 tiistaisin Tehtaan koululla. Tervetuloa!

T. Eeva & IIris
Varkauden Tenho -ohjaajat
Lisätietoja: tenho(at)varkaudenteatteri.fi
 

Suomen lasten ja nuorten säätiön kolmivuotinen TENHO - Elämäntaitoja nuorille taiteen keinoin -hanke käynnistyi 1.6.2015.Hanke oli Sosiaali- ja terveysministeriön Euroopan sosiaalirahastosta rahoittama yhteistyöhanke, jossa tehdään ilman koulutus- ja työpaikkaa olevien nuorten kanssa taidetoimintaa sirkus-, teatteri- ja elokuvataiteen keinoin kuudessa eri kunnassa. Mukana olevat kunnat (Helsinki, Vantaa, Varkaus, Kajaani, Oulu ja Tampere) osallistuvat myös hankkeen rahoitukseen.

Hankkeen osatoteuttajat (Vaara-kollektiivi, Pirkanmaan elokuvakeskus, Oulun Tähtisirkus, Sirkus Magenta ja Varkauden Teatteri) tavoittavat noin 550 nuorta hankkeen kolmivuotisen toiminnan aikana ja toimivat tiiviissä yhteistyössä kunnan nuorisotakuutoimijoiden kanssa. Laurea AMK organisoi koulutuspuolta ja Nuorisotutkimusseura vastaa hankkeessa tehtävästä tutkimuksesta. Suomen lasten ja nuorten säätiö huolehtii hallinnoinnista, koordinoinnista, kehitystyöstä ja tulosten levityksestä.
 

*  *  *

Hanke loppui 1.6.2018. Varkauden Teatteri ja Varkauden kaupunki totesivat hankkeen merkittävät saavutukset.
Varkauden Teatteri ja Varkauden kaupunki päättivät tuottaa Tenhon omana toimenaan. Varkaudessa Tenho -toiminta jatkuu omilla kuvilla ja omalla logolla, mutta samalla nimellä ja samoilla sisällöillä ja tavoitteilla. Ja samalla innostuksella!