« Takaisin

Vekaran intensiivikurssin ilmoittautuminen on alkanut

Teatterin taikaa 2014 on näyttämötaiteen ja sirkuksen lumoissa
Teatterikärpäsen puremille tytöille ja pojille tarjoutuu tilaisuus päästä esiintymään, kun Vekara-Varkauden Teatterin taikaa –kurssi aloittaa harjoitukset. Ryhmä harjoittelee intensiivikurssilla näytelmän ”Sirkus HippaDippa”, jota esitetään vekaraviikolla Varkauden Teatterin näyttämöllä.

Näytelmää harjoitellaan viikolla 23 maanantaista 2.6. ja perjantaihin 6.6. klo 10-15. Vekara-viikolla harjoitellaan tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Ennakkonäytös ja ensi-ilta ovat  perjantaina 13.6.14. Muut esitykset ajoittuvat la-su 14.-15.6.14.

Teatterin taikaa –kurssilla tulevat tutuksi teatteri-ilmaisun perusteet. Ryhmän ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Iiris Salmela. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 teatterin tekemisestä kiinnostunutta lasta ja nuorta, iältään yli 7–vuotiaita. Aikaisempaa kokemusta näyttämötyöstä eivät osallistujat tarvitse, ainoastaan vaaditaan sitoutuminen harjoitus- ja esitysaikatauluihin.

Tervetuloa mukaan kokemaan teatterin maaginen maailma oikean teatterin lavalla.”
Kurssilaiset valmistavat tänä vuonna veikeän ja vauhdikkaan kantaesityksen sirkusmaailmaan sijoittuvasta näytelmästä ”Sirkus HippaDippa”.
Soisalo-opistolla alkoi helmikuussa kevään kestävä 3.-6. luokkalaisille tarkoitettu sanasirkus –kurssi. Kurssin aikana lapset luovat ja kirjoittavat näytelmän mittatilaustyönä Vekara-teatterille Iiris Salmelan ja Tiina Kontro-Heiskasen opastuksella.
Nyt siis ensimmäistä kertaa Vekaran historiassa lapset kirjoittivat lapsille, jotka sitten esittävät lapsille.
Hyppää mukaamme ja nauti sirkuksen taikamaailmasta.

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu Varkauden Teatterin toimistoon puhelimitse puh. 044 364 8820.

Kurssimaksu on 30 e. Jos samasta perheestä tulee kaksi osallistujaa on kurssimaksu 50 € / 2 sisarusta.

Järjestäjänä toimii Varkauden Teatteri yhteistyössä Vekara-Varkauden kanssa.