« Takaisin

Vekara-Varkauden Teatterin taikaa ilmoittautumiset alkavat ti 29.3.16

Teatterin taikaa 2016 on näyttämötaiteen ja oikeanlaisen ravinnon lumoissa
Ryhmä harjoittelee ja valmistaa intensiivikurssilla hullunkurisen satunäytelmän  ”Hannu Hiilari ja Kerttu Kilokalori”, jota esitetään vekaraviikolla Varkauden Teatterin näyttämöllä.

Näytelmää harjoitellaan viikolla 23 maanantaista 6.6. ja perjantaihin 10.6. klo 11-15. Vekara-viikolla harjoitellaan maanantaista keskiviikkoon klo 10-14 ja torstaina klo 16-19. Torstai-iltana ryhmä osallistuu Kesäkadun Vekarakulkueeseen. Ensi-ilta on perjantaina 17.6.15. Muut esitykset ajoittuvat la-su 18.-19.6.15.

 

Teatterin taikaa –kurssilla tulevat tutuksi teatteri-ilmaisun perusteet. Ryhmän ohjaajana ja vetäjänä on luotto-ohjaajamme, teatteri-ilmaisunohjaaja Iiris Salmela.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 teatterin tekemisestä kiinnostunutta lasta ja nuorta, iältään yli 8–vuotiaita. Osallistujat eivät tarvitse aikaisempaa kokemusta näyttämötyöstä, ainoastaan vaaditaan sitoutuminen harjoitus- ja esitysaikatauluihin.

 

Tervetuloa mukaan kokemaan teatterin maaginen maailma oikean teatterin lavalla.
Kurssilla tutustumme näytelmään ja sen rakenteisiin. Kurssilaiset valmistavat näytelmän värittämällä tutun Hannu ja Kerttu –sadun uuteen muotoon.
 

Tässäpä pieni esimaku tulevasta:

Voihan karkki ja kepponen! Palsternakka-akka on elänyt täydessä soppa sovussa siskonsa Herkku-Huldan kanssa. Mutta eräänä päivänä metsään saapuu Di. Eetti ja kohta on liikaa kaikkea, niin kokkeja kuin keittoja.
Näin kääntyy Grimmin veljesten nostalginen satu Hannusta ja Kertusta ihan uudelle mutkalle. Seikkailuun hyppäävät mukaan mm. hassu Piparkakku-ukko ja kultamunia muniva hanhi.

 

Tule tutkimaan ja tekemään teatteria oikeassa ympäristössä, ja tsemppiseurassa. Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu Varkauden Teatterin toimistoon puhelimitse puh. 044 364 8822.

Kurssimaksu on 30 e. Jos samasta perheestä tulee kaksi osallistujaa on kurssimaksu 50 € / 2 sisarusta.

Järjestäjänä toimii Varkauden Teatteri yhteistyössä Vekara-Varkauden kanssa.