« Takaisin

Kesän 2015 Teatterin taikaa - kurssin ilmoittautuminen on alkanut

Teatterin taikaa 2015 on näyttämötaiteen ja dramaturgian lumoissa
Ryhmä harjoittelee ja valmistaa intensiivikurssilla näytelmän ”Päällekirjoituksia kellarista”, jota esitetään vekaraviikolla Varkauden Teatterin näyttämöllä.

Näytelmää harjoitellaan viikolla 23 maanantaista 1.6. ja perjantaihin 5.6. klo 11-15. Vekara-viikolla harjoitellaan maanantaista keskiviikkoon klo 10-14 ja torstaina klo 16-19. Ensi-ilta on  perjantaina 12.6.15. Muut esitykset ajoittuvat la-su 13.-14.6.15.

Teatterin taikaa –kurssilla tulevat tutuksi teatteri-ilmaisun perusteet. Ryhmän ohjaajana ja vetäjänä Metropolian ammattikorkeakoulussa Teatteri-ilmaisun ohjaajaksi valmistuva Väinö Makkonen. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 teatterin tekemisestä kiinnostunutta lasta ja nuorta, iältään yli 8–vuotiaita. Aikaisempaa kokemusta näyttämötyöstä eivät osallistujat tarvitse, ainoastaan vaaditaan sitoutuminen harjoitus- ja esitysaikatauluihin.

Tervetuloa mukaan kokemaan teatterin maaginen maailma oikean teatterin lavalla.
Kurssilaiset valmistavat näytelmän järjestämällä satujen materiaalia aivan uudella tavalla. Kurssilla tutustumme näytelmään ja sen rakenteisiin sekä luomme oman tulkintamme klassikkosatujen kohtauksista.

Mitä Paha Susi oikeasti haluaisi sanoa isoäidille? Pitääkö prinsessan aina odottaa prinssiä pelastamaan vai voiko neito itse päästä pulasta? Missä on Mörön herkkä puoli? Kuinka sadun voi esittää tanssien tai runon avulla? Mistä näytelmä rakentuu?  Mikä on kohtaus? Mistä ne sankarit on tehty? Miksi pelottavat asiat ovat pelottavia ja hauskat hauskoja?

Tule tutkimaan ja tekemään teatteria oikeassa ympäristössä hyvässä seurassa …

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu Varkauden Teatterin toimistoon puhelimitse puh. 044 364 8822.

Kurssimaksu on 30 e. Jos samasta perheestä tulee kaksi osallistujaa on kurssimaksu 50 € / 2 sisarusta.

Järjestäjänä toimii Varkauden Teatteri yhteistyössä Vekara-Varkauden kanssa.


------------------

27.3.2015

Ohhoh! Olipas se taas nopeaa toimintaa. Kesän 2015 Teatterin taikaa -kurssi on täynnä.
Tervetuloa katsomaan näytöksiä pe 12.6., la 13.6. ja su 14.6.15.