« Takaisin

Joulupotkuri karauttaa Varkauden Teatteriin

Pikkujoulunpiparinen joulushow ensi-iltaan 20.11.2015

Ohituskaista onnistuneisiin juhliin

Nyt sitä saa, nyt sitä saa! Jotain vanhaa, jotain riehakasta ja jotain ihan pähkähullua. Tänä vuonna Varkauden Teatterin väki virittää katsojat joulunalustunnelmiin mm.  Juice Leskisen Jouluvirrellä ja Jope Ruonansuun Pakollisella joululla. Ja sydämiinne joulun teemme viimeistään Tontun ja Varpunen jouluaamuna –laulujen sävelin.
On asioita, joita ei pidä ottaa vakavasti ja tämä on ehdottomasti yksi niistä.

Siskosten pikkujoulut
Siskokset Eira (Leena Liimatainen) ja Leena (Annikka Kaistinen) valmistautuvat tänäkin vuonna ties kuinka monensiin firman pikkujouluihin. Eira on tapansa mukaan täpinöissään ja Leenaa ei voisi vähempää kiinnostaa koko joulusta vouhkaaminen. Puheen pitoon hänen on kuitenkin valmistauduttava. Seuraavana aamuna Eira on taas löytänyt elämänsä rakkauden ja Leena potee pahaa oloaan. Silloin on kinkku arvossaan ja rytmimuna napsaa.

Työryhmässä laulavat ja soittavat vaihtuvissa kokoonpanoissa Jussi Immonen, Sakari Kautto, Piia Kolima, Marianne Kettunen, Kirsi Laamanen, Jukka-Pekka Löhönen, Markku Ryytty, Kari Suhonen, Marja Sundgren ja Ville-Veikko Valtanen.

Reilussa puolitoistatuntisessa, jouluisesta musiikista koostetussa show’ssa tunteiden kirjo vaihtelee haikeudesta riehakkaaseen pikkujoulutico-ticoon.

Varkauden Teatterin ikioman Joulupotkurin on ohjannut ja käsikirjoittanut Kari Suhonen. Marja Sundgren ja Kari Suhonen ovat tehneet kuorojen sovitukset. Marja Sundgren on harjoittanut kuorot.  Puvustus on Veera Onttosen ja lavastus Mikko  Kosusen. Valot on tehnyt Marko Etelärinne, tehosteet Jussi Heiskanen ja tarpeisto on Mirja Ryytyn.

Show’n arvioitu kesto on n. 1 tuntia 35 minuuttia sisältäen 25 minuutin väliajan. Esityksiä on vain kahdeksan, joista viimeinen on lauantaina 12.12.15.

Lisätietoja:   ohjaaja Kari Suhonen, puh. 044 364 8821


Julkaisuvapaa valokuva osoitteesta www.varkaudenteatteri .fi ja sieltä Media ja Kuvapankki
Kuva: Sari Kaurola.
Liput: 19-22 €. Myynti Varkauden Teatterin lippumyymälä, puh. 044 364  8830 osoitteessa Laivalinnankatu 29, 78200 Varkaus. Liput ovat myynnissä myös Lippupalvelussa.

[-- KUVAGALLERIA(46) --]