« Takaisin

Joulukuun Klubi 7.12. klo 19Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 7.12.2016 klo 19.

Nyt Klubi-illan keskiössä on improvisaatio. Ilta on historiallinen, sillä Varkauden Teatterin näyttelijät heittäytyvät ensimmäistä kertaa impron riemulliseen maailmaan. Joulukuun Klubin irtonaisessa tunnelmassa on tilaa myös teatterinjohtajan vetämille yhteislaulutuokioille.

Improvisaatio on esitys, joka ei noudattele ennalta sovittua käsikirjoitusta. Improt alkavat usein paikan, tilanteen ja henkilöiden määrittelyllä. Yleisö saa osallistua esityksiin valitsemalla improlle aiheen ja edellä luetellut määreet.
Tänä iltana vedetään hatusta ja näyttelijät heittäytyvät ihan hervottomiksi.  Improisäntä on Ville-Veikko Valtanen. Ja niin kuin Klubeissamme aina – yllätykset ovat mahdollisia.

Improilta on aulalämpiössä
Suuren suosion vuoksi Klubi-illat ovat siirtyneet teatterin aulalämpiöön. Näin pystymme tarjoamaan yleisölle enemmän istumapaikkoja. Tunnelman vedämme kuitenkin kattoon ihan entiseen tapaan. Teatteri-Baari palvelee yleisöä koko tapahtuman ajan.

Arvioitu kesto 1,5-2 tuntia.

Liput 5 €.
Ovimyynti avautuu 1 tunti ennen Klubin alkua.