« Takaisin

Ilmaiset Klubit alkavat 7.10. klo 19

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa pyörähtävät käyntiin yleisölle maksuttomat  Klubit keskiviikkona 7.10.2015 klo 19.

Historian ensimmäinen Klubi rakentuu Tapio Rautavaaran ympärille. Tämän kansallisikonin syntymästä on tullut tänä vuonna kuluneeksi 100 –vuotta. Rautavaara on yksi Suomen pidetyimmistä laulajista. Reppu ja reissumies sekä Päivänsäde ja menninkäinen ovat yhtä kuin Tapio Rautavaara.

Rautavaara esiintyi vuosina 1945–1970 yhteensä 22 elokuvassa. Rautavaaran työ elokuvanäyttelijänä on jäänyt laulajan uran varjoon, vaikka hänen elokuvansa olivatkin aikanaan suosittuja.

Rautavaara oli myös urheilumies; viisinkertainen Suomen mestari, olympiavoittaja ja EM-pronssimitalisti keihäänheitossa sekä mm. Suomen mestari jousiammunnassa.

Lava on vapaa myös yleisölle
Akustiset illat tarjoavat myös yleisölle mahdollisuuden nousta itse lavalla. Halukkaat saavat tulla laulamaan ja musisoimaan Rautavaaran kappaleita. Jos tiedät mukavan jutun miehestä – tule ihmeessä jakamaan se meidän kanssamme.

Illan isäntänä toimii teatterinjohtaja Kari Suhonen, joka kutsuu koko kansan tunnelmoimaan hyvän musiikin ja mukavan jutustelun merkeissä.

Arvioitu kesto 1,5-2 tuntia.